0 (546) 514 50 51
Galericiler Sitesi Karşısı Ata Sanayi No: 42 Merkez / Niğde
Facebook ta Paylaş
Twitter ta Paylaş
HİZMETLERİMİZ

HİZMETLERİMİZ

,

Araç Altı Detaylı Kontrolü

Nano Oto Ekspertiz | Araç Altı Detaylı Kontrolü Bu testimizde aracın altında ki yağ kaçaklarına, alt takım kusurlarına, aracın şase ve herhangi bir darbe alıp almadığına detaylı bir şekilde bakılır, gözlemlenecek her hangi bir sorun olursa araç sahibi ve alacak kişiye araç liftte iken hata ve kusurlar izah edilerek bilgilendirilmede bulunulur.

Devamı
,

Süspansiyon Testi

Nano Oto Ekspertiz | Süspansiyon Testi Bu testimizde aracın süspansiyonlarında herhangi bir problem olup olmadığı bilgisayar eşliğinde kontrol edilir, (makinelerimiz aracın yolda gidiş simülasyonunu sağlamakta olup araç gerçek yol koşullarında test edilerek  yüzdesel olarak ölçümde bulunulur, bilgisayardan çıktı alınarak rapor oluşturulur.)her bir lastiğin yol tutuşu tespit edilir. Bilindiği gibi amortisörlerin asıl görevi konfor değil yol tutuşu yani güvenliktir.

Devamı
,

Yanal Kayma Testi

Nano Oto Ekspertiz | Yanal Kayma Testi Bu test ile aracın ön ve arka lastikleri yine bilgisayarlı sistem üzerinde ilerleyerek aracın ön ve arka lastik açılarını hesaplayarak sapma olup olmadığı test edilir. Ayrıca ön takımda herhangi bir sapma yada arıza varsa tespit edilir.

Devamı
,

Fren Testi

Nano Oto Ekspertiz | Fren Testi Fren testimizde araç platform üzerinde fren yaptırılır böylece güç dağılımı ölçülerek herhangi bir fren durumunda aracın sağa yada sola çekip çekmediği ,güç dağılımı ve tutma performansı test edilir. Fren test cihazımız Tuv-Türk kriterlerinde ölçüm yapmakta olup vize öncesi de aracın fren kontrollerini yapmaktayız.

Devamı
,

Kaporta Boya Testi

Nano Oto Ekspertiz | Kaporta Boya Testi Boya ve kaporta testimiz; konusunda uzman ustalarımız tarafından dünya üzerinde mevcut  en hassas ölçüm özelliğine sahip cihazlar eşliğinde her bir ayrıntı gözden geçirilerek, araçta boyanan ve değişen parçalara, varsa geçmişte yaptığı ciddi kazalar olup olmadığı incelenir ve yine rapor halinde size sunulur.

Devamı
,

Elektronik Arıza Tespiti

Nano Oto Ekspertiz | Elektronik Arıza Tespiti Bu testimizde aracın elektronik tüm aksamElektronik Arıza Tespitiı bilgisayar ve cihaz eşliğinde sistem taraması yaptırılıp kontrol edilir. Dijital/Analog klima, A.B.S otomatik şanzıman, ve araçların sahip oldukları tüm elektronik donanıma bakılır arızalı olanları raporlanır. Servis süresi min. 40dk max 55dk dır, teknik olarak bir aracın incelenmesi için 8-10 dk, yetersiz olup bu konuda çok hızlı olmanın değil detaylı inceleme yapılması gerektiğinin farkındayız.

Devamı
HİZMETLERİMİZ | Nano Oto Ekspertiz 0(546) 514 50 51 | Niğde Oto Ekspertiz
Web Tasarım İzmir © 2015